ПУБЛИЧНА ИЗЯВА на група за извънкласни дейности по интереси „Детска работилница „Идея” по Проект „Твоят час”

На 21.12.2017 г., в ОУ „Алеко Константинов” се проведе публична изява на група „Детска работилница Идея”. В  навечерието на коледните и новогодишни празници учениците с внимание и любов подредиха в красива изложба своите творби, изработени в часовете за извънкласни дейности по интереси по Проект „Твоят час“.
Гости на събитието бяха г-жа Ганка Нинова – директор на училището, г-жа Диана Цветанова – председател на Обществения съвет, членове на Обществения съвет, учители, родители и съученици на участниците. Всички те имаха удоволствието да се насладят на великолепието от багри и на индивидуалния творчески поглед, характеризиращи творбите на учениците. Специално подбраните за случая традиционни коледни песни създадоха топла празнична атмосфера, превърнала събитието в неповторимо изживяване.
Посетителите на изложбата с радост разглеждаха разнообразието от експонати и живо се интересуваха от използваните техники  при изработката им. Особен интерес предизвикаха подвижните играчки като „Летящото бухалче” и „Танцуващата русалка”, които бяха намерени за доста забавни от най-малките.
При закриването на изложбата, наред с възхищението, изказано от гостите, към учениците от „Детска работилница „Идея” бяха отправени и пожелания за още много творчески успехи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *